Hüsne AKKAYA
Milliyetçi Hareket Partisi Sivas il teşkilatı 12. Olağan İl Kongresini yoğun katılımla yaptı. Mevcut İl Başkanı Özkan Turan Navruz'un tek aday olarak gösterildiği kongreye MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin avukatı ve MYK üyesi Başbuğ Pınarbaşı, Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, eski il yöneticileri ile İlçe, belde ve belediye başkanlarının yanı sıra ile çok sayıda davetli katıldı.
Kongrenin divan başkanlığını yürüten Başbuğ Pınarbaşı, kongrenin hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.
Kongrede kısa bir selamlama konuşması yapan MHP Sivas İl başkanı Özkan Turan Navruz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin göstermiş olduğu hedeften ayrılmayacaklarını belirterek, kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı tüm MHP'li dava arkadaşlarına teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 379 delegenin oy kullandığı seçimde geçerli olan 370 oyun tamamını alan Özkan Turan NAVRUZ yeniden il başkanlığına seçildi.
Başkan Özkan Turan Navruzun listesi ise şu isimlerden oluştu.
İŞTE O İSİMLER
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER
Mehmet SAKAR, Kadir OCAK, Reha KARS, Serkan GÜLBABA, Engin KUMLU
İsmail ARSLAN, Hakan UYGUN, Yasin OCAK, Ebulkasım TÖRNÜK, Uğur KARABULUT, Cemalettin YURTTAGÜL, Ümit SAKAR, Metin GÜVENDİ, Ahmet ŞEKER, Nilay BAŞÇIL, Deniz AKIN, Tuğçe YILDIZ, Ömür İDİKURT, Engin ÇABUK, Yılmaz DOĞAN, H.Hüseyin BOZTOPRAK, Yavuz SERBES, Emre, KOÇER, Ersoy Murat.