Sivas Kent Meydanı’nda yaz havası hissedilmeye başladı.
Nisan ayından itibaren etkili olan yağışlarla baharın geldiğini anlamayan Sivaslı vatandaşlar, güneşin kendisini göstermesiyle birlikte sokağa akın etti.
Meydanda bulunan banklarda yerlerini aldı. Sıcak havanın ve güneşin tadını çıkaran vatandaşlar;” Bahar geldi görmedik, yazı da göremeyeceğiz diye korktuk. Bu sene güzel yağmur yağdı. Bu şehrimiz ve su kaynaklarımız açısından çok önemli bu açıdan çok mutluyuz ama bizimde güneşi görmeye ihtiyacımız varmış, yağmurlu havalardan sonra bu güneş bize çok iyi geldi.” dedi.
Sivas Belediyesi’nin yaptığı peyzaj çalışmasıyla birlikte rengarenk görünüme kavuşan meydanda, çiçekler güzelliği ile büyülerken vatandaşlar da güzel havanın tadını çıkardı.BEYZANUR ÖZDAL

Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *