MEHMET TIRPAN

32. Ahilik Kültürü Haftası ve 55. Esnaf Bayramı nedeniyle Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde oluşturulan Ahilik Kutlama Komitesi tarafından ebediyete intikal etmiş esnaf ve sanatkarlar için mevlidi şerif okutuldu ve dua edildi.

Paşa camiinde okutulan mevlidi şerife Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ın yanı sıra komite üyeleri, oda başkanları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Paşa Cami İmam Hatibi Abdullah Koç, Ailağa Cami İmam Hatibi Kadir Duman ve Paşa cami müezzini Mahmut Arslantaş tarafından okunan mevlidi şerif in ardından dua edildi.

Ahilik Kültürü Haftası nedeniyle gerçekleştirilen mevlit programında dua Paşa Camii İmam Hatibi Abdullah Koç tarafından yapıldı.

Ahilik Kutlama Komitesi ve aynı zamanda SESOB Başkanı Beşir Köksal, Sivas’ta yıllarca esnaflık yapmış, alın teri ile çalışarak Sivas’ın gelişmesi için gayret göstermiş, mesleğinde çalışarak ailesinin geçimini sağlamış ve şu anda ebediyete intikal etmiş esnaflar ile vatanı uğruna savaşarak şehit olanlar için mevlit okuttuklarını ifade ederek, rahmetli olan tüm esnaflara vefa borcunu ödemek istediklerini söyledi.

Köksal, ayrıca vatanı uğruna savaşırken şehit düşen asker ve polis şehitlerine Allahtan rahmet, ailelerine ve ülkemize bir kez daha başsağlığı dileğinde bulundu