ADNAN HASAN FİŞENK

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetemize ziyaretler sürüyor. Basın çalışanlarının zor şartlar altında görev yaptığını belirten MEDİCANA yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret ederek, gazete çalaışanlarımızın gazeteciler gününü kutladı.

MEDİCANA Hastanesi Genel Müdürü Şerefattin Demiray ve Hastane Kurumsal İletişim Müdürü Yakup Bayat, Memleket Sivas Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Geneş ile bir araya gelererek günün önemi hakkında görüş alış verişinde bulundular. Bir süre Ülke ve Sivas gündemi ile sohbet eden Geneş ve Demiray, basın sektöründe gelinen son noktayı değerlendirdiler.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Medicane Hastanesi Genel Müdürü Şerafettin Demiray, “Basın sektörünün günümüzde önemli bir yeri olduğunu ve bu sektörde çalışanların zor ve meşakkatli bir görevi icra ettiklerini görüyoruz. Her sektörde olduğu gibi sağlık sektörünün de sesi olan Gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü hastane yönetimi olarak canı gönülden kutluyoruz” dedi. 

Karşılıklı sohbetin ardın Medicane Hastanesi Genel Müdürü Şerafettin Demiray, gazetemiz yönetimi ve çalışanları ile günün önemine binaen hatıra fotoğrafı çektirdi.