SEYİT ÖMER YILDIZ

Sivas İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantılarının ilk birleşimi Meclis Başkanı Hakan Akkaş, başkanlığında meclis üyelerinin çoğunluğu sağlaması ile gerçekleştirildi.

Gündem maddelerine geçmeden önce Başkan Akkaş geçtiğimiz günlerde Ermenistan’ın Azerbaycan’a yapmış olduğu saldırıyı kınadı. Akkaş; “ Azerbaycan’a Ermenistan tarafından yapılan hain, alçak saldırıyı kınıyoruz,lanet ediyoruz. Çocuk yaşlı sivil demeden bu saldırıda şehit olan insanlarımızada can Azerbaycan’a da can Türklere Allah’tan rahmet diliyoruz, yaralılarada acil şifalar diliyoruz” dedi.

Akkaş; “ Dün olduğu gibi bugünde yarında seninleyiz can Azerbaycan diyoruz. Bu mücadelesinde maddi manevi ruhumuzla, bedenimizle ordaki kardeşlerimizin soydaşlarımızın yanında olduğumuzu Sivas İl genel meclisten söyleyerek yineliyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra il genel meclisine konuk olan Sivas Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Tan kurum olarak yapmış oldukları çalışmalar, verilen hizmetler ve devam eden projeler hakkında meclis üyelerine sunum yaptı.