MEHMET TIRPAN

Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı Nazım Yiğit, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde başkan adayı Mesut Dursun’u destekleyeceklerini açıkladı.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptıkları istişare sonucunda Mesut Dursun’u destekleme kararı aldıklarını ve bu durumunu farklı söylentilerin olması sebebi ile kamuoyu ile paylaştıklarını aktaran Başkan Nazmi Yiğit, “Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaalet Kooperatifi Sivas’ın göz bebeği diyebiliriz. Ortakları esnaflar olan kooperatifin iyi bir şekilde yönetilmesi ve kredi için kooperatife giden esnaflara yok denilmemeli. Bu konuda bilgi ve tecrübesi ile Başkanlığa Aday olan Mesut Dursun’u destekliyoruz” dedi.

Kooperatif yönetiminde bilgi ve tecrübe birikiminin oldukça öenmli olduğuna vurgu yapan Başkan Yiğit, “Yıllardır kooperatifte çeşitli görevlerde bulunan ve çekirdekten yetişen başkan adayı Mesut Dursun’a destek veriyoruz. .Bu seçimde de bir tarafı seçmek o tarafa hizmet etmek için elimizi taşın altına koymamız gerekli idi. Bu kararı verirken kendi başımıza hareket edemezdik. Bizde ulaşabildiğimiz kadar üyemize ulaşıp  görüşlerini aldık. Ardından da yöneticilerimizle istişarelerde bulunduk ve tecrübesi olan esnafımıza fayda sağlayan Mesut Dursun’a destek verme kararı aldık. Tedbirlerin başladığı ilk günden itibaren salgın sürecinde gerekse de öncesinde maddi sıkıntılar yaşayan esnafın ilk kapısını çaldığı yer her zaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olmuştur. Tedbirlerin başladığı ilk günden bu yana etkin bir şekilde çalışarak esnafımıza maddi destek sağlamak üzere çalışan kooperatif yöneticilerimize ve personeline çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.