Süper ligde oynadığı 13 maçta topladığı 27 puanla 14’üncü haftaya lider olarak giriş yapan Sivasspor, 14’üncü hafta müsabakasında grubunun güçlü ekiplerinden Malatyasporla deplasmanda bugün karşılaşacak. Yeni Malatya Stadyumunda oynanacak müsabakaya puan yada puanlar kazanma parolasıyla çıkacak kırmızı-beyazlı ekipte teknik heyet ve futbolcular maçın zorluk derecesini biliyor. 14’üncü hafta müsabakası öncesinde Malatyaspor ligde 20 puanla 7’inci sırada yer alıyor. Süper ligin 14’üncü haftasında saat 15’de başlayacak müsabakada Ümit Öztürk düdük çalacak.

MALATYA’DA 7’İNCİ İÇ SAHA

Süper ligin 14’üncü haftasında sahasında Sivassporla karşılaşacak Malatyaspor, bu karşılaşmayla birlikte bu sezonki 7’inci iç saha maçına çıkacak. Evinde bu sezon 6 müsabakada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1’de mağlubiyet elde eden Malatyaspor, rakip kalelere 15 gol attı. Kalesinde ise 5 gol gördü. Malatyaspor, altı iç saha maçında 11 puan topladı.

YİĞİDO DA 7’İNCİ DEPLASMAN

Süper ligin 14’üncü haftasında deplasmanda Malatyasporla karşılaşacak Sivasspor, bu maçla birlikte bu sezonki 7’inci deplasman müsabakasına çıkacak. 6 deplasman karşılaşmasında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2’de mağlubiyet elde eden Sivasspor, bu maçlarda 11 gol attı. Kalesinde 8 gol gördü. Yiğido altı deplasman maçında 8 puan topladı.

7. RANDEVU

Malatyaspor ile Sivasspor, süper ligdeki 7’inci randevularına çıkmaya hazırlanıyor. İki ekip arasında süper ligde oynanan altı maçtan 2’kez Sivasspor, 1 kez Malatyaspor galip ayrıldı. İki ekip arasında oynanan 3 müsabaka ise beraberlikle bitti. Oynanan altı karşılaşmada Sivasspor 9, Malatyaspor ise 7 gol attı.