Lider Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü (CÜSK) ikinci yarı müsabakalarına puan kaybıyla başladı. Kulüplerarası 1’nci küme ikinci yarı maçlarına önceki gün oynanan CÜSK, Yolspor müsabakasıyla devam edildi. Pazar günü Cumhuriyet Stadyumu saha zemini oyun alanı çizgilerinin çizilmemesinden dolayı mücadelenin hakemi tarafından tehir edilen CÜSK, Yolspor karşılaşması Çarşamba günü oynandı. Cumhuriyet Stadyumu’nda saat 16’da başlayan müsabaka 0-0 berabere sona erdi. Ligde ilk yarıyı 34 puanla lider olarak tamamlayan CÜSK, ikinci yarıya puan kaybıyla başlayarak severlerini üzdü. Yolspor, ise ligdeki puanını bu beraberlikle 26’a yükseltti.

MERALLİ: PUAN KAYBI ÜZDÜ

Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü (CÜSK) antrenörü Serkan Meralli, Yolspor karşısında elde edilen beraberliğinin kendilerini üzdüğünü söyledi. Ligde ilk maçlar ve ikinci yarının ilk maçlarının zor olduğunu bildiklerini bu konuyu sporcularıyla paylaştığını kaydeden Meralli, mutlak 3 puan parolasıyla çıktıkları müsabakadan 1 puanla ayrılmalarına ekip olarak üzüldüklerini ifade ediyor. Ligde 35 puanla liderlik koltuğunda oturmaya devam ettiklerini kaydeden Merallı, “ Lig uzun bir maraton. Yolspor maçında iyi yaptığımız ve yapamadığımız şeyler vardı. İyi yapamadığımız şeyleri daha iyi konuma getirmek için çalışmalar yapacağız. Ekip olarak Yolspor maçını unutup ligde önümüzdeki hafta oynayacağımız müsabakaya hazırlanacağız.” dedi.

AYCAN: İYİ MÜCADELE OLDU

Yolspor antrenörü Öcal Aycan, CÜSK maçında ekip olarak iyi mücadele ortaya koyduklarını belirterek, CÜSK karşısında iyi performans sergileyen futbolcularını tebrik etti. Ekip olarak lider karşısına puan yada puanlar kazanma parolasıyla çıktıklarını kaydeden Aycan, “ Kulüp olarak ligdeki yerimiz bizlerin yeri değil. Şuan 26 puanımız var ama bu puan bizlere yakışmıyor. CÜSK maçı bizim içinde önemli bir maçtı. Ligdeki iddiamızı sürdürme adına puan yada puanlarla ayrılmamız gereken bir maçtan 1 puanla ayrıldık. Liderin sahasında kazanılan bir puanı artı olarak görüyorum:” diye konuştu.

İL TEMSİLCİSİ YILDIZ TAKİP ETTİ

Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü (CÜSK) Yolspor arasında oynanan tehir müsabakasını Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Yıldız’da takip etti. Müsabakada görevli isimler ve Yolspor Başkanı Hakan Akar ve Yolspor yönetim kurulu üyeleriyle birlikte zorlu müsabakayı takip eden Yıldız, amatör küme futbolda ikinci yarı oynanacak müsabakalarda yer alacak tüm ekiplerine başarılar diledi.

PAZAR GÜNÜ 5 MÜSABAKA VAR

Kulüplerarası 1’nci küme A takımlar futbolda 14’ncü hafta müsabakalarına Pazar günü oynanacak maçlarla devam edilecek. 5 mücadelenin oynanacağı haftada 3 karşılaşmaya fuar alanı sentetik sahaları,  2 müsabakaya ise Güren ve Gemerek İlçe Stadyumları ev sahipliği yapacak. Hafta sonu oynanacak maçlarda lider Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü (CÜSK) ise DSİsporla karşılaşacak.