MEHMET TIRPAN

Yaz Kur’an Kursları arası düzenlenen futbol turnuvasında kupalar sahiplerini buldu. İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl 8’ncisi düzenlenen Yaz Kur’an Kursları arası futbol turnuvasının ödül töreni gerçekleşti.

Selimiye Parkta Kur’an-Kerim tilavetiyle başlayan ödül törenine Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Karainci Cami Derneği Gençlik Kolları, Din Görevlileri ve Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri katıldı.

Konuşmaların ardından ilk dörde dereceye giren cami takımlarına protokol üyeleri tarafından kupaları ve madalyaları verildi. 32 cami takımının 400 yaz Kur’an kursu öğrencisiyle dünya kupası formatında gerçekleşen turnuvada 1'nci İstiklal Cami, 2'nci Şelçuklu Yeşil Cami, 3'ncü Alibaba Yıldızevler Cami, 4'ncü ise Karainci Cami oldu. Turnuva süresince turnuvaya katılan tüm öğrenciler ayrıca yüzme, lunapark ve piknik etkinliğiyle motive edildi.

Program sonunda İl Müftülüğü tarafından turnuva da görev alan tertip heyeti ve din görevlilerine plaket ve teşekkür belgesi verildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından da takımdaki tüm öğrencilere satranç takımı hediye edildi.