Türkiye Atletizm Federasyonu’nun büyük çaplı altyapı çalışması olan Bölgesel Kros Ligi’nde 2017 sezonu açıldı. Sivas, Isparta, İstanbul, Adana, Trabzon, Kastamonu, Van ve Malatya’daki ilk kademe yarışmalarında yıldızlar ve küçükler kategorisinde yer alan 2200’den fazla atlet mücadele verdi.

İç Anadolu, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde yapılacak iki kademeli yarışmaların ardından finallere gidecek ekiplerin yer alacağı Bölgesel Kros Ligi’nde en yoğun katılım 211 takım ile Güneydoğu Anadolu bölgesi olurken İkinci yoğun katılım İç Anadolu Bölgesi olarak Sivas’ta gerçekleşti.

Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 1.Kademe (İç Anadolu Böl.)Yarışmaları 78 takım 312 atlet mücadele Sivas’ta yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç Müsabakada dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Salim Kılıç Konya’da yapılacak olan Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 2.Kademe Yarışmalarında başarılar diledi.