SEYİT ÖMER YILDIZ

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından 13 kişinin şehit edilmesinin ardından Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal basın açıklaması yaptı.

Başkan Hızal açıklamasında; “ 1989 yılından bu güne kadar köyleri yakan, köylerde yaşayan kadın. Çocuk demeden ülkemizin genç yiğitlerini hayatlarından koparan, binlerce okul, hastane, kamu araçlarını yakan, Türk silahlı kuvvetlerimizde ve Emniyet teşkilatımızda binlerce şehitlerimiz, gazilerimiz olmasına ve binlerce yetim bırakan, ne oldukları belli olmayan bu “köpek sürülerine dur demek” bu kadar mı zor ?” dedi.

Bu vatan hainleri ile aynı çatı altında bu yapmış oldukları her türlü eylemlerini savunan ve bunu da çok rahat bir şekilde milletin kürsüsünden söylemesi, şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaktadır diyen Başkan Hızal; “ Bunun vebali büyüktür. Aziz şehitlerimiz bizleri görüyor, duyuyor, ama sizler duymak ve görmek istemiyorsunuz. Bu milletin bağrından çıkan Mehmetçiklerimiz ve polislerimiz şehit olduktan sonra bu aziz millete döneceksiniz ve başsağlığı vereceksin, yaralılarımıza acil şifalar dileyeceksin, sonrasında timsah gözyaşları dökerek bu hain, alçak ve kansız vatan hainleri ile kol kola sarmaş dolaş olacaksın. Bunun adına da sizler siyaset ve demokrasi diyebilirsiniz ama bizler işbirlikçi vatan haini diyoruz” ifadelerini kullandı.

Mecliste yasal düzenlemeler yapılarak teröristlerin sözcülüğünü yapan terörist vekillerin vekillikleri düşürülsün diyen Başkan Mustafa Hızal; “ Terör uzantılı partinin kapatılması, teröre destek veren seviciliğini yapan her türlü sivil toplum kuruluşunun kapatılması için yüce meclisin “ Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” şanını yerine getirmek için anayasal çalışmaların yapılmasını Cumhurbaşkanımızdan talep ediyoruz “diyerek açıklamasını sonlandırdı.