Süper ligde son oynadığı 3 maçı kaybeden Atiker Konyaspor ile son iki maçını kaybeden Demir Grup Sivasspor, birbirleriyle oynayacakları müsabakaya çıkış maçı olarak bakıyor. Ligin 28’nci haftasında bugün saat 16’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda başlayacak mücadeleye kazanmak için çıkacak ekiplerde teknik heyet ve futbolcular taraftarlarına 3 puan armağan etmek istiyor.

Ligde son oynadıkları maçlarda sergiledikleri vasat futbollarla müsabakalardan puansız ayrılan iki ekibin bugün oynanacak karşılaşmada ortaya koyacakları performanslar merak ediliyor. Ligde 28’nci hafta öncesinde Konyaspor’un 35, Sivasspor ise 34 puanı bulunuyor. Öte yandan iki ekip arasında ligin ilk yarısında oynanan müsabaka 0-0 berabere bitti.

20’NCİ RANDEVU

Süper ligde Atiker Konyaspor ile Demir Grup Sivasspor, 20’nci randevularına çıkmaya hazırlanıyor. Ligde iki ekip arasında oynanan 19 maçtan 6 kez Sivasspor, 7 kez Konyaspor galip ayrıldı. 6 mücadelenin beraberlikle bittiği oyunlarda kırmızı-beyazlı ekip 16, yeşil –beyazlı ekip ise 21 gol attı. Bugün oynanacak maçta sahadan çıkacak sonuç ise merak ediliyor.

İÇ SAHADA 19 PUAN

Spor Toto Süper Ligin 28’nci haftasında sahasında Sivasspor’la karşılaşacak Atiker Konyaspor, iç saha müsabakalarında 19 puan topladı. Sivasspor maçıyla 14’ncü iç saha oyununa çıkacak yeşil-beyazlı ekip, 13 iç saha karşılaşmasında 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 4’de mağlubiyet elde etti. Rakip kalelere 17 gol atan Konyaspor, kalesinde ise 14 gol gördü.

YİĞİDO DA 14’NCÜ DEPLASMAN

Süper lig ekiplerinden Sivasspor, 14’üncü deplasman maçında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. Ligde 13 deplasman mücadelesinde 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde eden kırmızı-beyazlı ekip, bu maçlarda 20 gol attı. Kalesinde ise 29 gol gördü. 13 deplasman maçında 11 puan toplayan Sivasspor, son deplasman mücadelesinde Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldu.

İLGİNİN YÜKSEK OLMASI BEKLENİYOR

Spor Toto Süper Ligin 28’nci haftasında Atiker Konyaspor ile Demir Grup Sivasspor arasında bugün oynanacak müsabakaya ilginin yüksek olması bekleniyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 16’da başlayacak mücadelede Sivaslı futbol severlerinde konuk tribünden ekiplerine yapacakları tezahüratlarla katkılar yapması bekleniyor.

TORJE FORMA BEKLİYOR

Spor Toto Süper Ligin 28’nci haftasında deplasmanda Konyasporla karşılaşacak Sivasspor’da, Romanyalı oyuncu Torje, Konyaspor maçında teknik sorumlusu Hakan Keleş’ten forma bekliyor. Konya ve Konyaspor’a yabancı olmayan ve bir dönemde formasını giydiği Konyaspor’a karşı bugün Keleş’ten forma bekleyen Torje’nin, forma giyme şansı bulması durumunda Konyaspor karşısında ortaya koyacağı performans merak ediliyor.