SÜMEYRA DENİZ

MHP Sivas Parti Binasında düzenlenen basın toplantısında, Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka sloganı ile yapılacak olan 12. Olağan Kongresinin duyurusunu yapan İl Başkanı Özkan Turan Navruz, “ Tüm dünyaya ve Türk Milletine, ülkücülerin liderimiziz Dr. Devlet Bahçeli Önderliğinde; devletine, milletine ve de bekasına nasıl sahip çıkıldığını bir kez daha gür bir şekilde haykıracağız” dedi.

İkinci gündem konusu olarak  Nurullah Albayrak’ın Türk Ulaşım Sendikasının Genel Başkan adayı olmasına değinen Navruz, “ Genel başkan adayı olarak bizleri ve teşkilatlarımızı gururlandıran hemşehrimiz Mustafa Nurullah Albayrak başkanımıza destek için kongre tarihinde Ankara’da olacağız. Gelmek isteyen bütün gönüldaşlarımız davetlidir” ifadelerini kullandı.

Navruz ayrıca Parti Lideri Devlet Bahçeli’nin 6 Şubat tarihinde grup toplantısında yaptığı konuşmaya yönelik gelen cevaplar üzerine, “ Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyin söylemiş olduğu cümleye kendi çapında cevap vermeye çalışan zevatlar bazı noktaları iyi bilmelidir. Liderimizin söylemiş olduğu cümleler hamasetten söylenmiş cümleler değildir. 15 Temmuz hain darbe girişinde hainlerin karşısına dikilen ve de dimdik duran ilk liderdir” şeklinde konuştu.