SÜMEYRA DENİZ

 

SESOB Başkanı Beşir Köksal dün oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda SESOB Başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıkladı. Esnaf teşkilatlarının Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu ifade eden Köksal, “ Türkiye geneli baktığımız zaman 3 bin 221 odamız 82 birliğimiz 13 mesleki federasyonumuz ve büyük çatı katı olan Türkiye Esnaflar ve Sanatkârlar Konfederasyonudur bu bakımdan esnaf teşkilatı önemli bir teşkilattır, esnaf teşkilatı bir ülkenin çimentosu harcı, kemer taşıdır, esnaf ve sanatkârız bir yer bir millet düşünülemez” dedi.

Genel kurulun 6 Mayıs tarihinde yapılacağını kaydeden Köksal, “ Bugün sizleri buraya davet etmemin sebebi, 16 yıldır ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım elimizden geldiği kadar sizlere hizmet ettik. Hepiniz tanıyorsunuz biliyorsunuz. Eğer uygun görürseniz ve inanıyorum ki destekleriniz benimle beraberdir, eğer siz varsınız bende varım, siz yoksanız biz de yokuz” ifadelerini kullandı.

Başkan adaylığını açıklayan Köksal, 6 Mayıs günü, yapılacak olan genel kurula tüm oda başkanlarını ve yöneticileri davet etti.