Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur rövanşında yarın deplasmanda Bucaspor ile yapacakları karşılaşmayı kazanmak istediklerini belirtti. 

Aybaba, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Süper Lig'in 15. haftasında Medipol Başakşehir'i 1-0 yenerek moral bulduklarını söyledi.

Kupada Bucaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren Aybaba, "İlk hedefimiz Bucaspor maçı. Zor maçlar bunlar, rakibin konsantrasyonu yüksek oluyor, bizim de aynı konsantrasyonu gösterip onlar kadar koşmamız lazım." dedi. 

Oyuncularına maçın önemini anlattığını ifade eden Aybaba, kupa maçını atlattıktan sonra ligde Aytemiz Alanyaspor ile yapacakları karşılaşma için Alanya'ya gideceklerini belirtti. Aytemiz Alanyaspor'un ligde son 2-3 haftadır sakat ve cezalı futbolcularının bulunduğunu anımsatan Aybaba, şunları kaydetti: 

"Rakibimiz 2-3 haftadır eksik oyuncuyla oynuyordu, bayağı oyuncuları eksikti, cezalıydı, şimdi sakatları düzeliyor. Bizde son haftanın verdiği müthiş bir moral var, oyuncularımız gerçekten söylediğimiz her şeyi mükemmel yaptılar. Çok coşkulu ve istekliydiler. Aynı yansımayı kupa maçı da dahil bütün maçlarda tekrar bekliyoruz. İki lig maçımız var ve görünen bir kupa maçımız var.  Sonrasında belki bir kupa maçımız daha var. Hepsinde bu coşkuyu, isteği ve birlikte hareket etmeyi gösterip kazanmak istiyoruz."

Teknik direktör Samet Aybaba, Bucaspor ile yapacakları karşılaşmada takımda forma şansı bulamayan futbolculara görev vereceğini de söyledi.