Mehmet TIRPAN

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Özcan Erdoğan, yeni yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İlimizde bir restoranda basın mensupları ile bir araya gelen Erdoğan ve partili üyeler yapacakları çalışma hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık 2 hafta önce Merkez ilçe Başkanlığında görev yapmaya başladıklarını ve üyelerinin destekleri ile çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Erdoğan: “Beraberliğin Sivas'ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Cumhuriyet Halk Partili delegenin, Merkez İlçe Yönetimine bizleri seçmeleri yönetimimizi son derece memnun etmiştir. Cumhuriyetle yaşıt olan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe yönetiminde olmaktan onur duyuyoruz” dedi.

2 yılda yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Sendikalar ve sivil toplum örgütleriyle beraberliğimiz devam edecek. Mahalle Muhtarları ve Köy Muhtarlarıyla ilişkilerimizi artırarak devam edeceğiz. Parti içi eğitimimizi artırarak devam ettireceğiz. Esnafla ziyaretlerimizi eksik etmeyeceğiz. Her mahallede bir sorumlumuz olacak. İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik kollarıyla çalışmalarımızı devamlı beraber yapacağız. Kısacası partimize iktidar yolunda katkı sağlayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Kahvaltıda bizleri yalnız bırakmayan İlçe yönetimi ve Basın emekçilerine yönetimim adına saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.