SEYİT ÖMER YILDIZ

Kıbrıs gazisi olan 73 yaşında ki Cemal Caytalla korona virüs salgını nedeniyle bu bayram çocukları kendisinin ziyaretine gelemeyince o da Ramazan bayramında mesai yapan polis ekiplerini kontrol noktasında ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Gazi Cemal Caytalla “ Bende polis babasıyım aynı zamanda da Kıbrıs gazisiyim bu bayram çocuklarım beni ziyarete gelemediler bende devletimizin 65 yaş ve üzeri kişilere bayramın birinci gününde vermiş olduğu izinle dışarı çıktım ve polislerimizin yanına gelerek onların bayramlarını kutlamak istedim”dedi.

Allah tüm emniyet güçlerimize güç kuvvet versin diyen Gazi Caytalla; “ Tüm islam aleminin ve emniyet güçlerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum, Rabbim kısa zamanda da inşallah bu hastalığın bitmesini nasip eder. Tüm milletimize sağlık sıhhat diliyorum. Polis ekiplerimizden de Allah razı olsun bizler için görevleri başında gece gündüz demeden, bayram hastalık demeden çalışıyorlar” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Polis ekipleri ise Kıbrıs Gazisi Cemal Caytalla’nın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür ettiler.