AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, bazı temaslarda bulunmak üzere Sivas’a geldi. Özhaseki bir otelde düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Basın toplantısına Belediye Başkanı Hilmi Bilgin bazı il ve ilçelerin belediye başkanları katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki toplantıda yaptığı açıklamada, “İktidar olduktan sonra çok şükür daha büyük projelere imza atmaya başladık. Şehirlerimizi bir bütün olarak görmeye başladık. Şehirlerimizi bir bütün olarak görüp alt ve üst yapısıyla kendi medeniyetimizi inşa edecek şekilde büyük projeler ortaya koymaya başladık. Bunun adına marka şehirler dedik. Arkadaşlar bizler kendi kendimizle yarışıyoruz. Herhangi bir rakip bizi zorluyor da biz de bunları yapıyor değiliz. İçimizden geliyor. Böyle düşünüyoruz. Bu ülkenin insanıyız ve bizim tarihe karşı sorumluluğumuz var. Medeniyetimize karşı bir sorumluluğumuz var diye yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"NÜFUSUN YÜZDE YETMİŞİNE BİZLER HİZMET EDİYORUZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, amaçlarının hizmet olduğunu ve nüfusun yüzde yetmişine Cumhur İttifakı'nın hizmet ettiğini belirterek, “Neredeyse nüfusun yüzde yetmişine Cumhur İttifakı olarak bizler hizmet ediyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz amacımız hizmet. Geçtiğimiz günlerde Adana’da tek katlı bir kreşin başına toplanmış 9 tane büyükşehir belediye başkanı. Cumhuriyet Halk Partili söylememe gerek yok. Yanında da milletvekilleriyle temel atma töreni yaptıklarını da burada söylemek lazım. Neyse Allah’tan heykel yapmaktan veyahut da tuhaf tuhaf işlerle uğraşmaktan bazen tek katlı da olsa küçük de olsa minyon da olsa bir kreş yapmaları takdire şayandır. Ondan dolayı da tebrik ederiz arkadaşlarımızı" ifadelerini kullandı. (İHA)