Süper ligin ilk yarısında ortaya koydukları futbollar ve topladıkları puanlarla dikkat çeken Kasımpaşaspor ile Demir Grup Sivasspor, ligde ikinci yarıya istedikleri gibi başlangıç yapamadı. İkinci yarı oynanan iki müsabakada 1 puan toplayan Sivasspor ile iki haftayı puansız kapatan Kasımpaşaspor, kozlarını bugün saat 16’da başlayacak karşılaşmada paylaşacak. İki ekip içinde çıkış mücadelesi olarak gösterilen maçta kenar yönetimleri futbolcularından galibiyet bekliyor. Ara transfer dönemini gelen ve giden oyunculardan dolayı hareketli geçiren iki ekipte gelen ve giden oyuncuların performansları takımlarına iki haftadır kötü yansımalar yapıyor. Ligde bugün oynanacak müsabaka öncesinde Kasımpaşaspor 29 puanla 7’nci, Sivasspor ise 25 puanla 9’ncu sırada yer alıyor.

18’NCİ RANDEVU

Süper ligde Kasımpaşaspor ile Demir Grup Sivasspor, 17’nci randevularına çıkmaya hazırlanıyor. Bugün oynanacak müsabaka öncesinde yapılan 17 karşılaşmada, Sivasspor, 5, Kasımpaşaspor ise 6 kez sahalardan galip ayrıldı. 6 mücadelenin beraberlikle sona erdiği oyunlarda, Kasımpaşaspor, 26, Sivasspor ise 24 gol attı. Bu sezon ligin ilk yarısında Sivas’ta oynanan mücadeleyi Kasımpaşaspor 3-0 kazandı.

KARDEŞLER DÜDÜK ÇALACAK

Süper ligin 20’nci haftasında Kasımpaşaspor ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak müsabakada Bursa bölgesi süper lig hakemlerinden Arda Kardeşler düdük çalacak. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Kardeşler’e Ali Saygın Ögel, Mehmet Kısal yardımcı Alper Çetin ise 4’ncü hakem olarak eşlik edecek. Arda Kardeşler bu sezon kırmızı-beyazlı ekibin 1-0 ve 2-0 galip tamamladığı Alanyaspor ve Göztepe maçlarında düdük çaldı.

YİĞİDO DA 10’NCU DEPLASMAN

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Kasımpaşaspor müsabakasıyla 10’ncu deplasman mücadelesine çıkacak. Bu sezon 9 deplasman maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5’de mağlubiyet elde eden kırmızı-beyazlı ekip 8 puan topladı. Rakip kalelere 12 gol atan Sivasspor, kalesinde ise 19 gol gördü.

18 PUAN TOPLADI

Süper ligin 20’nci haftasında sahasında Sivasspor’u konuk edecek Kasımpaşaspor bu karşılaşmayla birlikte 11’nci iç saha mücadelesine çıkacak. Evinde 10 maçta 6 galibiyet, 4 mağlubiyet elde eden İstanbul temsilcisi iç sahada beraberlik elde edemedi. 10 maçta 18 puan toplayan Kasımpaşaspor, bu müsabakalarda 21 gol attı. Kalesinde ise 12 gol gördü.