SEYİT ÖMER YILDIZ

Sivas Valisi Salih Ayhan ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin yoğun kar yağışı nedeni ile üç gündür arralıksız çalışan Sivas Belediyesi çalışanlarını ziyaret ederek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Vali Salih Ayhan; “ 3 gün yoğun kar yağışı oldu ancak hayat normal devam ediyor,malesef bu konuda aşırı bir beklenti var hizmetler hızlı ve kolay olunca herkes anlık bir hizmet istiyor. Herkes kendisini dünyanın merkezinde görüyor bir an önce benim kapım açılsın diye,bizim bile çıkamadığım hal oldu. Dolayısı ile biz emeğinize şahidiz,gayretinize şahidiz sizlerinde bunları çevrenize anlatmanız lazım. Görüyorsunuz ekip başının gözleri şişmiş uykusuzluktan Allah sizlerden razı olsun. Hepinizin emeğine sağlık” dedi.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise; “ Ekiplerimiz kar yağışının başladığı andan itibaren 72 saattir çalışıyorlar Allah razı olsun, kent meydanında bu caddeler iki defa tamamen tertemiz oldu sabah kalktığımızda tekrar karla doldu ama bizi yıldırmadı,bizim görevimiz hizmet. Biz hep şunu söyledik eğer bu şehirde bir memnuniyet varsa bu sadece bir kişi ile ilgili bir başarı değil arkadaşlarımızla birlikte fedakarca çalıştığımız içindir, bu sürecide hep birlikte atlattık ben arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum. 7/24 esasına göre çalıştılar dün bizde gece 2 buçuğa kadar buradaki arkadaşlarımızla beraber,şuan da ana arterlerde problem yok ara sokaklarda girdik, burada hemşehrilerimizden tek bir ricamız var istiyorlar ki her yer bi anda temizlensin ama Sivas’ta kar 65 mahallede ki tüm sokaklara aynı anda yağdı. Oralarıda elmizden geldiği ölçüde fedakarca çalışarak temizleyeceğiz. En büyük sıkıntımız araçların parklarından dolayı sokağı temizliyoruz ,ancak kar araçların önünü kapattığı için kar tekrar vatandaşlarımız tarafından sokağa atılıyor bu da sıkıntı oluyor zamanla buda çözülecek. Vatandaşlarımız bir kaç gün toplu taşıma kullanırlarsa daha rahat olacak. Ben tüm ekibimize teşekkür ediyorum”dedi.