Elazığspor Başkanı Sedat Karataş, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında kulüp başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

Başkan Karataş,”Elazığspor'u yönetim kurulu olarak görevi devraldıkları günden beri içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarmak için mücadele verdiklerini ve gösterdikleri çabaların tüm kamuoyunca biliniyor”dedi.

 Elazığspor kulüp başkanı daha sonra konuşmasına şöyle devam etti. "Bütün olumsuzluklara rağmen kapatılan 75 milyon liralık borç ve geri getirilen 6 puan, nasıl bir mücadele verdiğimizin en somut göstergeleri olmuştur. Son bir haftadır, Elazığ gündemini meşgul eden toplantıda, Elazığspor'un geleceğe sağlam adımlarla gidebilmesi için gereken destek sağlanamadı. Sonucu her ne olursa olsun, mevcut yönetimin görevi bırakması ve yeni bir yönetim arayışına girilmesine karar verilmiştir. Bizler de bu polemiği uzatmanın Elazığspor'a zarar vereceğini düşünerek, yürütmekte olduğum Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden bugün itibarıyla istifa etmiş bulunuyorum."