Mehmet TIRPAN

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkanlığı görevini 6 yıldır yürüten Ulaş Karasu, dün sosyal medya hesabından istifasını duyurdu. 

Milletvekili aday adayı olacak olan Karasu, “6 yıldır onur ve şerefle taşıdığım il başkanlığı görevimden 24 Haziran 2018 milletvekili seçimlerinde aday adayı olmak için istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süre içerisinde şahsıma destek olan hemşerilerime, partililerimize, örgütlerimize, kadın ve gençlik kollarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

24 Haziranda tek adam rejiminin son bulacağını ve demokrasinin kazanacağını vurgulayan Karasu, “24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Genel Başkanımızın ve teşkilatımızın müsaadeleri doğrultusunda yerli ve milli duygularla ülkemizin geleceği ve bekası için hemşerilerime ve Aziz Türk Milletine hizmet edebilmek için görevimden istifa edip aday adayı oldum. Bu süre içerisinde şahsıma destek olan hemşerilerime, partililerimize, örgütlerimize, kadın ve gençlik kollarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.