MEHMET TIRPAN

Kangal Belediye Başkanı Ahmet Kürşat Apaydın, tam kapanma sürecinde işyerleri kapananlara ve çalışanlarına belediyelerince gıda yardımı yapılacağını, ayrıca 17 günlük tam kapanma süresi içinde su ücreti alınmayacağını söyledi.

Zorlu Pandemi sürecinde imkanları ölçüsünde esnafların ve vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını aktaran Başkan Apaydın, “Bir yılı aşkındır ülkemizde olduğu gibi tüm Dünyada etkisini artırarak gösteren covid 19 salgını dolayısıyla zor günler geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Bu süreçte oldukça zor şartlar altında hayatlarını daim ettirmeye çalışan esnaf ve vatandaşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde destek veriyoruz” dedi.

İmkanları ölçüsünde de 17 günlük tam kapanma sürecinde destek vermeye de devam edeceklerini hatırlatan Başkan Apaydın, “Göreve geldiğimiz günden itibaren hep vatandaşımızın ve esnafımızın yanında olduk. Şeffaf ve her kesime hitap eden bir belediyecilik anlayışı ile hizmet verdik vermeye de devam ediyoruz. Salgın sürecinde her kesimin zarar gördüğünü biliyoruz. Bu nedenle Belediyemizin bütçesinin bir kısmını gıda yardımı için ayırdık. Aynı zamanda vatandaşlardan bu süreçte su ücreti almamaya karar verdik. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de bölge halkımızın yanındayız. Belediyemizin imkanlarını halkımızın her kesimi için kullanacağız” ifadelerini kullandı.