HABER MERKEZİ

Tetiker Kuyumculuk Sahibi Haki Tetiker, 14 Şubat Sevgililer gününe özel indirimlerin yapıldığını söyledi. Pırlanta, yüzük ve beştaş gibi birbirinden değerli ürünlerde kaçınılmaz fırsatlar olduğunu aktaran Tetiker, Sivaslıları alışveriş yapmaya davet etti.

Özellikle Sevgililer Günü nedeniyle 1 hafta-10 gün öncesinde piyasada alışveriş hareketliliğinin başladığını ifade eden Tetiker, bu nedenle 14 Şubat tarihinin, kuyumcular için çok büyük önem taşıdığını vurguladı.

En yeni, güncel ve her bütçeye uygun takıların bulunduğunu aktaran Tetiker, “Pırlanta gurubunda yüzde 50 indirim yaptık. Yine 14 ayar altın satışlarımızda işçilik almıyoruz. Altın takı grubunda, piyasada hafif ve çıtır tabir edilen hayalet kolyeler, yüzük, küpe, bileklik, zincirli kolyeler, altın toplu kolyeler talep görüyor. Pırlantalı ürün kategorisinde tektaş ve beştaş yüzükler, tüm özel günlerin yanı sıra Sevgililer Günü'nde de en çok talep edilen konsept olmayı sürdürüyor. 2020'de olduğu gibi bu yıl da fantezi kesim pırlanta taşlı baget yüzük, küpe ve kolye mücevherler çok popüler” dedi.