İtfaiyeden anlamlı yardım.

Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, Suriyeli kardeşlerimiz için yardım kampanyası düzenleyerek Hayat Ağacı Derneği’ne teslim etti. İtfaiye Müdürlüğü’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu, İtfaiye Müdürü Osman Yılmaz ve İtfaiye personeli toplanan yardımları teslim etmek üzere Hayat Ağacı Derneği’ni ziyaret etti.

Hayat Ağacı Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, bugünden itibaren Suriyeli kardeşlerimiz için soba ve battaniye kampanyası başlatıldığını belirterek, hayır sahiplerinin bir soba için 125 TL, bir battaniye için de 20 TL bağışlayarak katkıda bulunabileceklerini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İtfaiye Müdürlüğü’nde personelin kendi arasında bir miktar para toplayıp kampanyaya bir başlangıç yaptığını ifade ederek, İtfaiye Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu, İtfaiye Müdürü Osman Yılmaz ve personeline teşekkür etti. 

Sivas İtfaiyesi Müdürü Osman Yılmaz, son zamanlarda Suriye’de artan saldırılarla zor durumda olan halka yardım etmek amacıyla soba ve battaniye kampanyasına öncülük etmek istediklerini belirterek, yardım kampanyasına katkısı olan herkese teşekkür etti.