SEYİT ÖMER YILDIZ

intihar etmek amacıyla 6 katlı apartmanın çatısına çıkan kişiyi polis ve yakınları ikna etti. Yaklaşık 1 saat süren ikna süresi boyunca meraklı vatandaşlarda olayı cep telefonu kameralarıyla kaydetmeyi her zaman ki gibi ihmal etmedi.

Olay, saat 16.30 sıralarında Sularbaşı Mahallesi Hikmet Işık Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı apartmanın çatısında meydana geldi. Bir süredir psikolojik sorunları olduğu öne sürülen T.G., intihar girişiminde bulunmak için apartmanın çatısına çıktı.

MERAKLI VATANDAŞLAR CEP TELEFONLARINA SARILDI

Çatıda birinin olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ve olay yerine çağrılan yakınları, T.G.'yi intihar girişiminden vazgeçirmek uzun süre çaba harcadı. İntihar girişimi sırasında caddede yoğunluk oluşurken, onlarca kişi ise cep telefonları ile intihar girişimini görüntülemeye çalıştı. Ekipler ve yakınlarının yaklaşık 1 saat süren çabasıyla ikna edilerek çatıdan indirilen T.G., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.