Mehmet TIRPAN

AK Parti Sivas Merkez ilçe Başkanı Tarık Eminoğlu, AK partinin 2019 yılında yapılacak olan seçime hazır olduklarını söyledi.

Gazetemizi ziyaret ederek Memleket Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Geneş ile bir süre sohbet eden Eminoğlu, AK Parti hükümetinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kongrenin ardından göreve başladıklarını ve azimle çalıştıklarını aktaran Eminoğlu: “Merkez ilçe başkanı olarak seçildikten sonra ilk olarak yönetimimizi oluşturduk. Bu hafta basın camiasında yer alan yerel gazeteleri ziyaret ederek çalışmalarımızı anlatıyoruz” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak hizmet etmek için göreve geldiklerini vurgulayan Eminoğlu: “Elimizden geldiği kadar en iyi şekilde insanlara hizmet etmek istiyoruz. Teşkilatımızı yeni oluşturduğumuz için geçen hafta ilk toplantımızı yaptık ve yürütmemizi oluşturduk. Bu hafta mahalle başkanları ile bir araya gelerek istişare edeceğiz. Mahallelerimizde veya köylerimizde ne gibi eksiklikler var onlara yönelik çalışmalar yapacağız. Hükümetimizin politikalarını, Belediyemizin çalışmalarını insanlara aktaracağız. Önümüzdeki dönemde 2019 seçimleri var. Bu seçime güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Geneş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.