MEHMET TIRPAN

Deva Partisi İl Başkanı Serdar İnce, bazı siyasi partilerin mensuplarının günümüzde halen kendi partisine oy vermeyen veya kendisi ile aynı görüşte olmayan insanları ötekileştirmeye devam ettiğini söyledi.

Her seçmenin bir oy hakkı olduğunu hatırlatan Başkan İnce, “İnsanlar her siyasi partinin fikirlerini dinler. İnsanlar fikirlerini veya çalışmalarını beğendikleri siyasi partilere oy verirler. Yani vatandaş kime isterse oy verir. Biz DEVA partisi olarak yola çıktık ve kendimiz geliştirerek halkın oyuna talip olduk. Halk bize yetki verirse görevimizi yaparız. Vermezse de insanları kesinlikle oy vermiş oldukları partiye yönelik ötekileştirmeyiz ve eleştirmeyiz” dedi.

İçerisinde bulunduğumuz ortamda insanların huzursuz olduğunu, yapılan anketlerde bazı siyasilerin oy kaybettiğini gördüklerini aktaran Başkan İnce, “Onlarca gençlik umutsuz ve işsiz. Çoğu insan gelecek için karamsar. Kimse geleceğe yönelik adımlar atamıyor. Ülkemizin ve ilinde ekonomik durumu ortada. Bütün bu sıkıntılara rağmen koltuklar birilerinin olsa ne olur?. Biz koltuk derdinde değil hizmet etme peşindeyiz. Biz rant peşinde değil memleketin sıkıntılarını çözmek adına çaba gösteriyoruz. Herkesin bir misyonu var. Deva Partisi olarak bizde ülkeye faydalı işler yapmak adına gayret gösteriyoruz. Vatandaşları bize hizmet etme fırsatını verirse inşallah bu ülkede güzel günlerin yaşanacağını hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.