Okullararası Okçuluk İl Birinciliği sona erdi. Cuma günü fuar alanı Atletizm Stadyumu’nda yapılan il birinciliğine katılım büyük beğeni topladı. Minik, küçük, yıldız ve gençler kategorisinde yapılan yarışlarda sporcuların ortaya koydukları atış dereceleri yetkililer tarafından dikkatli şekilde takip edildi.  80’e yakın sporcunun katılım gösterdiği il birinciliğine bu yılki katılım bu spor dalında yapılan çalışmaların doğru şekilde yürüdüğünü ortaya koyuyor.

YILDIZLAR VE GENÇLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAK

Okullararası Okçuluk İl Birinciliğinde yıldızlar ve gençler kategorisinde şampiyon olan sporcular ve federasyon tarafından belirlenecek kontenjanda yer alacak sporcular Türkiye Şampiyonasında yer alacak. Klasik ve Makaralı yay kategorilerinde yapılan il birinciliğinde sporcular elde ettikleri puanlarla antrenörlerine mutlu etti.

İL TEMSİLCİSİ DEMİR; TEŞEKKÜR ETTİ

Okçuluk İl Temsilcisi Ufuk Demir, okullararası okçuluk il birinciliğine katılım gösteren sporcu, beden eğitimi öğretmeni, idareci ve sporcu velilerine teşekkür etti. Güzel bir organizasyonu geride bıraktıklarını kaydeden Demir, “ İl birinciliğine gösterilen katılım, sporcuların topladıkları puanlar, velilerinin yarışmaya gösterdikleri ilgi, okçulukta birçok şeyin çok iyi şekilde yürüdüğünü ortaya koyuyor. Yapılan il birinciliğine katkısı bulunan, takip eden, yarışlarda yer alan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.” dedi.

MADALYALARINI ALDILAR

Okullararası Okçuluk İl Birinciliğinde dereceye giren sporculara madalyaları yapılan törenle takdim edildi. Minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde klasik ve makaralı yay kategorilerinde yapılan yarışlarda kategorilerinde dereceye giren sporculara madalyaları, antrenörleri ve velileri tarafından takdim edildi.

ANTRENÖR DEMİR; MUTLUYUZ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörlerinden Pınar Demir, il birinciliğine gösterilen katılım ve ortaya çıkan puanlardan mutlu olduklarını söyledi. Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Sivas’ı temsil edecek sporculara başarılar dileyen Demir, okçuluk branşında yakalanan yükseliş ivmesine katkı sunan herkese teşekkür etti.