Sivas Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup ederek ligde iç saha maçlarında kazanma geleneğini sürdürdü. Kırmızı grup 6’ncı hafta maçında Pazar günü Darıca Gençlerbirliği’ni konuk eden Belediye, rakibini 1-0 mağlup etti.  Rakibi karşısında istediği sonucu sahadan çıkartan ev sahibi ekip bu galibiyetle ligdeki puanını 11’e yükseltip haftayı 4’ncü sırada tamamladı.

İÇ SAHADA 3’DE ÜÇ YAPTI

Sivas Belediyespor, Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynadığı maçlarda 3’de üç yaptı. Bandırmaspor’u 3-0, Konya Anadolu Selçukluspor’u 2-0 mağlup eden Sivas Belediyespor, 6’ncı hafta mücadelesinde Darıca Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti. İç sahada 3’de üç yapan ekip 3 deplasman maçından ise 2 puan topladı.

BAŞKAN KARAMAN TEBRİK ETTİ

Sivas Belediyespor Başkanı Hasan Karaman, Darıca Gençlerbirliği maçında elde edilen galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcularını tebrik etti. Ekip olarak kazanmaları gereken bir mücadeleyi kazandıklarını kaydeden Karaman, “ Ligde iç saha maçlarında elde edilecek galibiyetler üst sıralar için önemli. Kazandığımız için mutluyum. Elde edilen galibiyetten dolayı futbolcularımı ve teknik kadromu tebrik ediyorum” dedi.