Yeni sezon hazıklıklarını Hollanda da yaptığı kampla sürdüren Sivasspor da Hollanda kampı bugün sona eriyor. 23 Temmuz tarihinde başlayan ve 8 gün süren Hollanda kampını kırmızı-beyazlı ekip bugün tamamlayacak. Fizik, kondisyon çalışmalarının yanı sıra taktiksel ağırlıklı çalışmalar ve hazırlık maçları oynayarak Hollanda kampını tamamlayan Sivasspor da kampta ortaya çıkan genel tablo beğeni topladı.

İKİ GÜN İZİN YAPACAK

Süper lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor da Hollanda kampı bugün tamamlanıyor. Bugün Türkiye’ye dönecek Sivasspor da teknik heyet ve futbolcular iki gün izin yapacak. 3 Ağustos tarihinde Sivas’ta bir araya gelecek teknik heyet ve futbolcular yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.

HAZIRLIK KAMPINDA İKİ MÜSABAKA OYNADI

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Hollanda yapan ve Hollanda kampı bugün sona erecek Sivasspor, kampta iki hazırlık müsabakası oynadı. Hollanda temsilcileri Vitesse ve Ajax ile hazırlık karşılaşması oynayan kırmızı-beyazlı ekip bu maçlarda sahalardan 1-1’lik skorlarla ayrıldı. Yiğidonun Hollanda kampında oynadığı hazırlık müsabaka tempoları beğenildi.

3 ATTI İKİ YEDİ

Kırmızı-beyazlı ekip sezon öncesi oynadığı 3 hazırlık maçında rakip kalelere 3 gol attı. Kalesinde  iki gol gördü. Bolu-Gerede kampında Malatyaspor ile karşılaşan ve ilk yarısını Ziya Erdal’ın attığı golle 1-0 önde kapatan Sivasspor, mücadelenin ikinci yarısı kötü hava şartları nedeniyle oynamayan maçta sahadan 1-0’lık skorla ayrıldı. Hollanda kampında Kone’nin attığı golle Vitesse ile 1-1,  Mert Hakan Yandaş’ın attığı golle Ajax ile 1-1 berabere kalan kırmızı-beyazlı ekip 3 hazırlık maçında 3 gol attı. Kalesinde ise 2 gol gördü.

ŞENOL GÜNEŞ TAKİP ETTİ

Sivasspor’un, Ajax ile oynadığı hazırlık müsabakasını A milli takımlar teknik direktörü Şenol Güneş’te takip etti. Hollanda da oynanan müsabakayı takip eden Güneş, müsabaka öncesinde Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ile sohbet etti. Milli takımlar teknik direktörünün Sivasspor, Ajax müsabakasını takip etmesi beğeni topladı.

3 MAÇTA 3 KALECİ

Sivasspor da sezon öncesi oynanan 3 hazırlık müsabakasında sahaya ilk on birlerde 3 farklı kaleci çıktı. Kadrosunda 3 kaleci bulunan Sivasspor da teknik heyet oynanan 3 hazırlık maçında 3 kalecisine de şans verdi. Malatyaspor maçında Zülfikar Yıldırım, Vitesse maçında Ali Şaşal Vural ve Ajax maçında sahaya ilk on birde Samassa çıktı. 3 maçta sahaya 3 farklı kaleciyle 11’de başlayan teknik heyetin kalecilere forma için aynı şansı vermesi dikkatli şekilde takip ediliyor.

HUGO HAZIRLIK MAÇLARINDA YER ALMADI

Sivasspor da taraftarların merakla beklediği Portekizli forvet Hugo, Hollanda kampında oynanan iki hazırlık maçında görev yapmadı. Yeni sezon hazırlıklarına Hollanda kampında katılım gösteren Hugo, Vitesse ve Ajax ile oynanan hazırlık maçlarında yer almadı.  Hugo’nun son durumu hakkında kulüpten açıklama yapılmazken, Gerede kampında sakatlanan ve elmacık kemiğinden ameliyat olan Emre Kılınç’ta, Hollanda kampında oynanan hazırlık müsabakalarında yer almadı.