MEHMET TIRPAN

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Fuat Şen, Cayyurt Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Semt Polikliniğinin hasta kabulüne başladığını hastaların MHRS sistemi üzerinden randevu alarak muayene olabileceğini söyledi.

Vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti vermek ve yoğunluğu azaltmak adına Mevlana Mahallesinde Çayyurt Semt Polikliniğinin yapımını tamamlayarak hizmete açtıklarını belirten Başhekim Şen; “Semt Polikliniğimizi dün itibari ile hizmete açtık. Semt polikliniğimiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemiz gibi büyük bir hastane değil ancak bölge halkına rahatlıkla hitap edecek durumda. Semt polikliniğimizde implant ve gömülü diş çekimi gibi uzmanlık alanlarının dışında her türlü tedavi yapılacak” dedi.

Semt Polikliniğinin içerisinde Çocuk Polikliniğinin de olduğunun altını çizen Başhekim Şen, “Bölgedeki polikliniğimizde 6’sı yetişkin, 2’si çocuk olmak üzere sekiz hekimiz görev yapıyor. Normalleşme sürecine girdiğimiz günlerde sağlık hizmeti verilen alanlarda yoğunluk oluşturulmaması için dikkat etmeliyiz. Bu sebeple semt polikliniğimize giderken MHRS dediğimiz Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nden randevu alarak gidelim. Bu süreçte bulaş riskini en aza indirmek adına yaşlı, engelli ve 18 yaş altı hastaların haricinde hastalarımızın yanlarında refakatçi bulundurmamaları çok önem arz etmektedir. Şuan yoğun bir tedavi sürecindeyiz” ifadelerini kullandı.

GURBETÇİLER GELMEYE BAŞLADI

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Fuat Şen, Yaz aylarının gelmesi ile birlikte il dışında olan hemşerilerimizin ilimize gelmeye başladığını, ilimize gelen ve hastanemize başvuruda bulunan hastalara da kaliteli sağlık hizmeti verildiğini söyledi.

Sivas’a ve çevre illerden gelen hastalara daha iyi ve hızlı sağlık hizmeti vermek amacıyla gayret gösterdiklerini vurgulayan Başhekim Şen, “Hastanemize ve Semt Polikliniğimize gelen hastalarımıza kaliteli ve hızlı sağlık hizmeti vermek adına tüm personelimizle gayret ediyoruz. Bulaş riskinin önüne geçilmesi konusunda da titizlik göstermeye devam ediyoruz. Tedavi olmak için gelen hastalarımızın ateşlerini ölçüyoruz ve HES kodu sorgulaması yapıyoruz. Kalabalık ortamların oluşturulmaması, maske ve mesafe konusuna dikkat edilmesi konusunda sık sık anonslar yaparak uyarılarda bulunuyoruz. Temizlik konusunda oldukça titiz davranıyoruz. Hastalarımızın tedavi olup sağlıklı bir şekilde hastanemizden ayrılmaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.