MEHMET TIRPAN

Ticaret Borsası Başkanlığı’nda görev değişimi yaşandı. İki liste ile gidilen seçimde Hayrullah Karakaya başkan seçildi. Seçim sürecinde oda üyelerinden 236 oy olarak başkan seçilen Karakaya, gerçekleştirilen seçimin kaybedeninin olmadığını Sivas’ın kazandığını söyledi.

Abdulkadir Hastaoğlu ve ekibine günümüzde kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Karakaya, “Hepimizin derdi odamızın ve şehrin gelişmesi yönünde. Üyelerimize daha iyi nasıl hizmet ederiz hep birlikte onun mücadelesini veriyoruz. Tarım ve hayvancılığıyla daha güçlü bir Sivas oluşturmak adına ortak akıl ve yenilikçi hizmet anlayışıyla mazbatamızı aldıktan sonra hep birlikte ilimize ve üyelerimize daha iyi hizmetler sunmak adına gayret göstereceğiz.” dedi.

Seçim sürecinde kendilerine destek veren üyelerine ve kent basınına teşekkür eden Başkan Karakaya, “Bildiğiniz üzere bizim sloganımız tarım ve hayvancılıkta güçlü bir Sivas idi. Üyelerimizde bu doğrultuda kendilerini kimin temsil etmesini istiyorsa o doğrultuda oylarını kullandı ve kararını verdi. Demokratik bir seçim oldu.  Bizde üyelerimizin destekleri ile başkanlık görevine layık görüldük. Bizim tek derdimiz şehrimizi ve üyelerimizi hak ettiği yere taşımak. Sivas için, ortak akıl ve yenilikçi hizmet anlayışıyla ilimize ve üyelerimize daha iyi hizmetler sunacağız. Devraldığımız bayrağı daha ilerilere hep birlikte götüreceğiz. Seçime katılarak oy kullanan üyelerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı da ayrıca teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Karakaya’nın başkan seçilmesi ile birlikte Ticaret Borsası Meclisi üyeliğinde ise Hayrullah Karakaya, Tahsin Gülbahar, Mikayil Kurt, Çoşkun Aydın, Sebahattin Çaylak, Bahavet Veterinerlik Gıda Tarım ve Hayvancılık Tic. AŞ. , Şimşekler Grup, Harun Bozdağ, Avarlar Gıda, Başaran Kardeşler Gıda, Ümit Zoroğlu, Ceyhun Kılıç, Savaş Kama ve İsrafil Demir görev alacak.

Üyelerinin desteğini alarak Ticaret Borsası Başkanı seçilen Karakaya’yı Memleket Sivas Gazetesi olarak tebrik ederek Sivas adına yapacağı çalışmalarda başarılar dileriz.

İPTAL EDİLECEK SEÇİMLER 2 HAZİRAN’DA İPTAL EDİLECEK SEÇİMLER 2 HAZİRAN’DA