MEHMET TIRPAN

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, Önümüzdeki yıl gerçekleştirilmesi beklenen Oda Başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olacağını söyledi.

Göreve geldiği günden itibaren sürekli Sivas ve tüccarlara yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Eken, Üyelerimiz bizi seçerse bir dönem daha bu görevi yürütmeyi hedefliyorum. Teşvik konusunda başarı olup Sivas’a yatırımcılar getirirsem ve kentteki işsiz kardeşlerimiz iş sahibi olursa benim görevim biter. Benden sonra TSO Başkanlığına illaki birileri gelecek” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odasının kimsenin malı olmadığının altını çizen Başkan Eken, “Hiç bir oda hiç bir başkanın babasının malı değil. Hepimiz emanetçiyiz. Emanete sahip çıkacağız ancak bu makamlarda 20-30 yıl emekli olana kadar oturmayacağız. Şehre daha farklı yerlerde de faydamız olması lazım. Göreve ilk seçildiğim günde söylemiştim. Allah izin verirse iki dönem bu görevi yürüteceğimi söylemiştim. Üyelerimiz bizi seçerse bu görevi bir dönem daha yapmayı hedefliyorum. Tüccarımız ekibimle beraber şehre ve tüccara katkımızın olduğunu düşünürlerse oy versinler aksi halde bize de oy vermesinler. Sivas’ın hakkını ben yiyemem. Ben bu görevi yürütemiyorsam başkası gelsin. Bizim tek derdimiz şehre ve tüccarlara faydamızın dokunması ve işsiz kardeşlerimizin iş sahibi olması yönünde” ifadelerini kullandı.