Süper Lig´in 13’üncü hafta maçında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor maç hazırlıklarını sürdürdü. Dün yapılan antrenmanla maça bilenen Sivasspor mutlak galibiyet parolası ile maça bileniyor. Feberbahçe mağlubiyetini geride bırakan Kırmızı Beyazlı ekip bu önemli karşılaşmada rakibine puan vermeyi düşünmüyor.

Takımın durumu hakkında değerlendirme yapan teknik direktör Samet Aybaba, Fenerbahçe karşılaşmasının olumsuzluklarını geride bıraktıklarını ifade ederek, ‘’Önümüze bakmamız lazım. Hafta sonunda önemli bir maça daha çıkıyoruz. Bu karşılaşmadan mutlak galibiyet almamız gerekiyor ve bunun için hazırlanıp bu hedefle mücadelemizi vereceğiz. Futbolcuların performansları oldukça iyi’’ dedi.

Karşılaşmaya taraftar desteği beklediklerini söyleyen Aybaba, “Taraftarımızın da gücünü arkamıza alarak Trabzon virajını geçmek istiyoruz. Temennimiz stadın taraftarlar ile dolması” dedi.

Önceki gün akşam yapılan idman sonrası, Kırmızı beyazlı ekip dün Trabzon karşılaşması için ikinci idmanını yaptı. Isınma, top çalışması ve ardından taktik programlar çalışması yapan Sivaspor tam kadro olarak hazırlıklarını sürdürüyor.