MEHMET TIRPAN

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, Kurban Bayramında Sivaslıların Hayat Ağacı Derneğine destek verdiğini, Türkiye’ye örnek olan Hayat Ağacına 118 adet büyükbaş kurban bağışlandığını söyledi.

Hayır sahiplerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı gazetemiz aracılığı ile teşekkür eden Başkan Yardımcısı Duman, “Kurban hisse bedelini bin 850 TL olarak açıklamıştık. Hayır sahiplerimiz de ihtiyaç sahiplerine yardım etmek amacıyla bağışlarını yaptılar. Hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarıyla bayram süresince 118 adet büyükbaş kurban kesildi” dedi.

Kesilen kurbanlıklardan elde edilen etlerin soğuk hava depolarına yerleştirildiğini belirten Duman, “Kurban kesimleri esnasında her bir hisse sahibinin adı okunduğu ve vekâleti alındı. Kurban kesiminin ardından hayır sahiplerimize paketli bir şekilde 5’er kg’lık et verdik. Kurban kesimleri de kayıt altına alındı. Kurban kesimi ve sürecin özetini izlemek isteyen hayırseverlere önümüzdeki günlerde şifre vereceğiz ve bağışçılar kurbanlık hayvanlarının kesildiği anı izlenebilecek. Hayat Ağacı Derneğine bağışlanan kurban etleri sayesinde de Gıda Bankasından yardım alan ihtiyaç sahipleri, yılın 12 ayında, aldıkları gıda ürünlerinin yanı sıra, tercihlerine göre kemikli veya kemiksiz kurban eti alabilecekler. Hayat Ağacı Derneğine kurban hissesi bağışlarının yanı sıra kestikleri kurbanlardan pay getiren hayır sahipleri de oldu. Tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.