SEYİT ÖMER YILDIZ

İl Genel Meclisi Eylül Ayı toplantılarının dördüncü birleşiminde gündem maddeleri için hazırlanan raporlar okunarak oy çokluğu ile kabul edildi.

İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen Merkez Hocabey ve Ebuhan köyleri arasında bulunan yolun İl Özel İdaresi Köy yolu ağına alınması hakkındaki önerge ile alakalı olarak hazırlanan rapor ve yine aynı komisyona havale edilen İmranlı ilçesi Yeniköy köyünün Ardıçalan Köyü yolu güzergahına bağlı olan mevcut yolun, Karacaören köyü karayoluna bağlanması ve yol ağına alınması ile alakalı hazırlanan rapor okunarak oy çokluğu ile kabul edildi.

Ardından Eğitim ve Sosyal Hizmetler komisyonu ile İç İşleri Komisyonuna havale edilen; Suşehri ilçesi Esenkaya Köyündeki taşımalı eğitim yapılan okulun toprak zemin olan bahçe durumunun incelenmesi hakkındaki önerge ile İhtisas Komisyonlarına havale edilen; İl Özel İdaresi 2020 yılı yatırım programında bulunan işlerden teknik, mali vb. sebeplerden yapılamayan projeler konusunda inceleme yapılarak meclisin bilgilendirilmesi hakkındaki maddeler görüşüldü.