Dünyaca ünlü Herbalıfe NutrıtıonTürkiye’de de kulüplerinin açarak hizmet çıtasını yükseltiyor.

Türkiye’ye genelinde 1200 kulübü bulunan Hebalıfe, Sivas’ta da 8.sini Gülen yüz sağlıklı yaşam kulübü ile Sivaslıların hizmetine açtı.  

Mehmet paşa Mahallesi Behram Caddesi Serhat Apartmanı Altı kat 1 no:2 de hizmete giren Gülen yüz aktif yaşam kilo kontrol merkezinin açılışına işyeri sahibi Selma Aslan, Herbalıfe sorumlularından Şule Fenkli, Aslan ailesinin dost ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Tarım Bakanlığının kontrolünde satışları yapılan bir nevi bitkiler ile sağlıklı yaşam olan herbalıfe,daha çok sporcular ve bayanların  kilolarından kurtulmak için tercih ettiği bir ürün… 

Gülen yüz sağlıklı yaşam kulübüne gelenler hem sağlıklı beslenme imkânına kavuşacak hem de fazla kiloları yakından takip edilerek, sağlıklı yaşama kavuşma imkânı bulacaklar.

Anlaşmalı birçok büyük kulüplerin beslenme danışmanlığını da yapan herbalıfe, tercih edenlerin ek gıda takviyesi ile hem dengeli hemde vücut sağlığına önem veriliyor.

İlaç olmadığı için hiçbir yan etkisi ve sıkıntısı olmadığı belirtilen herbalıfe, Sivas’ta da ilgi büyük…  

Açılış sonrası Memleket Sivas’a konuşan Gülen yüz sağlıklı yaşam kulübü sahibi Selma ASLAN, aktif yaşa kilo kontrol merkezini Sivas’a kazandırdığı için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, merkezlerinde Kilo kontrolü, sporcu beslenmesi, cilt beslemesi ve enerji düşüklüğü yaşayanlara gereken bitkisel desteğin sağlanacağını dile getirdi.

Tüm Sivaslıları Gülen yüz sağlıklı yaşam kulübüne davet eden ASLAN, sağlık yaşam ancak dengeli ve sağlıklı beslenme ile mümkün olacağını kaydetti.