MEHMET TIRPAN

Ardahan İl Müftüsü iken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Sivas’a atanan Remzi Pehlivan görevine başladı. İlk olarak müftülük personeli ile tanışan Pehlivan, Din görevlileri olarak değerli bir görevi ifa ettiklerini belirterek din görevlilerinin sürekli sahada vatandaşlarla iç içe olması gerektiğini söyledi.

Müftülük Toplantı salonunda Sivas’ta bir çok projeyi hayata geçireceklerini açıklayan İl Müftüsü Remzi Pehlivan, “Sivas kadim bir şehir. Bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış ve alimlerin yaşadığı kentte inşallah hep birlikte güzel projelere imza atacağız. İlimizin manevi hayatının gelişmesine hep birlikte katkı sağlayacağız. Bu manada bizlerin görevi ve sorumlulukları ağır, Rabbimiz, en güzel şekilde Sivas’ımıza hizmet yapabilmeyi bizlere nasip etsin” dedi.

Toplantının ardından tebrikleri kabul eden İl Müftüsü Remzi Pehlivan daha sonra Vali Salih Ayhan’ı ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i makamında ziyaret etti. İl bürokratları ile tanışan Pehlivan, il yöneticilerinden de tam destek aldı.