SEYİT ÖMER YILDIZ

İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantılarının son birleşiminde gündeme alınan ek gündem maddeleri ile Gürün Gökpınar gölünde yapılması planlanan çevre düzenlemesi ve peyzaj projesi görüşüldü.

İl Genel Meclisi ekim ayının son oturumunda ilk olarak Gürün Gökpınar gölü çevre düzenlemesi ve peyzaj preojesi ile ilgili hazırlanan sunum meclis üyelerine sunuldu. Sunumunla birlikte proje hayata geçirildiğinde Gökpınar gölünde oturma ve seyir alanları, piknik masaları, dere kenarı oturma birimleri cafe önü su içi oturma alanları, çocuk oyun alanları, özel fotoğraf çekim alanları, köprü tasarımları, seyir iskeleleri, doğal zemin uygulamaları, bungalov evler ve kamp alanları ile kafe yer alacak. Sunumun ardından meclis üyelerinin oylamasına sunulan gökpınar gölü projesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Ardından dilek ve temenniler kısmında ise Mhp Grup Başkanı Bekir Tanyıldız ve CHP Grup Başkanı Sadık Güller ilçelerde iş makinelerinin rantabıl çalışmadığı ve bu sebeple yapılan işlerde aksamaların olduğunu önümüzdeki süreçte bu eksikliğin giderilmesi konusunda meclis olarak bir çalışma yapılması gerektiğini söylediler.