Mehmet TIRPAN

Trafik ve iş kazalarında mağdur olanlara destek amaçlı kurulan Grup Merkez Hasar,  (GMH) Türkiye’de bir ilke öncülük ederek Deprem, Yangın, İş yeri, Araç Sigortaları gibi tüm sigortalar kapsamında oluşan zararları ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını yürütüyor.

  Son 10 yılda trafik kazası sonucunda zarar gören veya sigorta konusunda mağdur edilenlerin yanında olan GMH sorunların çözümü noktasında her türlü desteği sağlıyor.

Bu kapsamda Grup Merkez Hasar Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey, Genel Müdür Namık Kaplan ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Şahin Grup Merkez Hasar Sivas il Acente Müdürü Kahraman Hadi Taşkın’ı ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette Trafik kazalarında mağdur olanlarda hazır bulundu.

Sivas temasları kapsamında Trafik kazalarında mağdur olan aileler ile sohbet havasında toplantı gerçekleştiren Grup Merkez Hasar yöneticileri, şirket olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını kaydettiler.

Ziyarette konuşan Grup Merkez Hasar Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey, 2006 yılından buyana Türkiye’de hasar tasfiyesi konusunda bir ilke öncülük ettiklerini belirterek, “Sigorta kapsamında oluşan he türlü trafik kazası, iş yeri kazası, yangın, doğal afet, kasko, deprem, tıbbi kötü uygulama, DASK, TARSİM gibi tüm sigorta kapsamında oluşan bedeni ve Maddi zararlarının en kısa süre de karşılamasının sağlanmasına aracılık yapıyoruz” dedi.

Hizmetleri 79 ilde toplam 291 personel ile başarılı bir şekilde yürüttüklerini anlatan, Grup Merkez Hasar Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey, gelecek dönem içerisinde diğer sigorta branşlarında da çalışmalarının artarak devam edeceği müjdesini verdi.

Çağdaş sigorta anlayışının Türkiye’de yerleşmesine yönelik olarak sektöre her türlü destekleri vereceklerini açıklayan Kocabey, üstlendikleri misyonlarından ödün vermeden hizmet kalitelerini her geçen daha da artıracaklarını dile getirdi.

Sivas’ta bulunan acentelerine ziyaret ettikleri için Grup Merkez Hasar Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey’e, Genel Müdür Namık Kaplan’a ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Şahin’e teşekkür eden Grup Merkez Hasar Sivas çentesi Müdürü Kahraman Hadi Taşkın ise şirketlerinin her geçen gün büyümesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından Grup Merkez Hasar Yöneticileri, Trafik kazalarında mağdur olan aileler ile sohbet ederek istek ve sorunlarını dinledi.