Mehmet TIRPAN

İl Genel Meclisi Üyesi Murat Toraman, köylerde ve ilçelerde siyasi olarak yapmış olduğu çalışmaların giderlerini kendi cebinden karşıladığını söyledi.

Sosyal Medya da siyasi çalışmaların giderlerinin İl Özel İdare Bütçesinden yapılıyormuş gibi algılandığını ancak böyle birşeyin söz konusu olmadığını aktaran Toraman: “Sizlerim malumu biz meclis üyeleri olarak yapmış olduğumuz çalışmaları kendi cebimizden karşılıyoruz, komisyon çalışmalarımız hariç” dedi.

Cumhurbaşkanının ve AK Parti Genel Merkezi’nin talimatlarıyla geçtiğimiz ay içerisinde Merkeze bağlı 153 köyü ziyaret ettiklerini ifade eden Toraman: “Köylerin ziyaret edilmesi ve varsa sorunların çözüme kavuşturulması noktasında talimat verildi. Bizde talimatlar doğrultusunda köyleri ziyaret ederek çözülebilecek sorunların üstesinden gelmeye çalıştık. Yaptığımız gezilerin giderlerini kendi cebimizden karşıladık. Yanımda götürmüş olduğum arkadaşlarımın masraflarını kendi cebimden karşılıyorum. Özel idarenin böyle bir ödeneği söz konusu değildir. Burada bulunan 43 meclis üyesinin bağlı bulunduğu ilçelerin köylerine gitmesi oradaki köylüyle bir araya gelmesi, köyün sorunlarıyla ve problemleriyle ilgilenmesi kadar doğal bir şey olamaz” ifadelerini kullandı.