Ziyaretten dolayı Erden’e teşekkür eden Yüksel, AK Parti olarak gençliğe önem verdiklerini söyledi. Gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu belirten Yüksel, "Gençlerimize sahip çıkmalı, onlara imkan vermeliyiz. Makamlar mevkiler gelip geçici ve bu makamların gelecekteki sahiplerine destek olmalıyız." dedi.

Gençlere verilen desteğin geleceğe atılan en önemli imza olduğunu vurgulayan Yüksel, "Bu bilinçle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Plan ve programlarımızda gençlerimizi ön planda tutuyoruz. Ayrıca bizleri ziyaret etme nezaketini gösteren AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlhan Erden kardeşimize ve teşkilat mensuplarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu. 

Erden ise gençlik kollarının yapacağı hizmetler hakkında Yüksel'e bilgi verdi. 

Genel kurul sonrası ziyaretlere başladıklarını söyleyen Erden, “Kısa süre önce yapılan genel kurulla göreve geldim. İnşallah Suşehri gençliğinin daha iyi yerlere gelmesi için el birliğiyle elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda kurum ziyaretlerine devam ediyoruz. Rabbim çıktığımız bu kutlu davada bizlerin yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.