YÜKSEL MENEKŞE

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu, Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuruçay ve beraberindekiler gazetemizi ziyaret ederek ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Şahin yaptığı açıklamada, ‘’Kişilerin özel hayatlarına saygıyı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsızlık içinde çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden birisidir. Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiği bir gerçektir. Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın, etik değerlere ve hukuka uygun, tarafsızlık içinde, doğru haber yapması, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır’’ çalışan gazetecilerin gününü kutladı.

CHP Merkez ilçe teşkilatı gazetemizi ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Merkez İlçe Başkanı Özcan Erdoğan, ‘’Bağımsız ve özgür basın, halkın haber alma haklarının ve demokrasinin de teminatıdır. Basında işsizlik ve düşük ücretle çalışma rekor düzeyde, iş güvencesi medya patronlarının iki dudağı ucunda. Gazetecilerin iş güvencesinin olduğu, emeğinin karşılığını aldığı, bağımsız ve özgür olduğu günler dileğiyle, tüm gazetecilerin gününü gönülden kutluyorum’’ dedi.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile bir ziyaret de Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa gerçekleştirdi. Akboğa gazetecilik mesleğinin önemine değinerek, ‘’Bizler gazeteci arkadaşlarımız ile aynı kulvarda ilerliyoruz. Amacımı hizmet’’ diyerek gazeteciler gününü kutladı.