SEYİT ÖMER YILDIZ

Yaz aylarının yavaş yavaş gelmeye başlamasıyla beraber insanlarda spora daha fazla ağırlık vermeye başladı.

Spor salonu işletmecisi Aslan Turan; “Sağlıklı bir yaşam için spor yapmak ve düzenli beslenmek sebze tüketmek çok önemli. Yaz aylarına artık yavaş yavaş girdiğimiz şu günlerde de insanlar spor salonlarına biraz daha ilgi göstermeye başladılar. Kış boyu hareketsiz kaldığımız için yazın insanlar daha iyi bir görünüme sahip olabilmek için spor salonlarını tercih ediyorlar” dedi.

Maske, mesafe ve hijyen kurallarına ciddi şekilde riayet edildiğini aktaran Turan; “ Aslına bakarken spor ya da spor salonlarına olan ilgi mevsimlik değil yılın 365 günü hayatımızın her döneminde düzenli olması gereken bir aktivite. Sezonluk ya da belli bir dönem yapılan sporlar sonrasında spor ve egzersizler bırakıldığında vücutta kendini bırakmaya ve ağırlaşmaya başlıyor. Zinde kalmak için spor yapmak en azından sabahları koşmak çok önemli” ifadelerini kullandı.

Aslan Turan sözlerini, “Tabi uzun zamandır birde içinde bulunuduğumuz ve mücadele ettiğimiz pandemi süreci var. Bu sürede de bizler sürekli günlük ve hatta saatlik periyotlar halinde spor salonlarımızın dezenfeksiyon işlemlerini yapmaya devam ediyoruz. Üyelerimizi de yine kalabalığı önlemek adına  belirlediğimiz seanslarla alıyoruz. Bu nedenle de kontrollü bir şekilde sıkıntısız olarak çalışmaya devam diyoruz. Herkesi de sağlıklı bir hayat için düzenli beslenmeye ve düzenli spor yapmaya davet ediyoruz” şeklinde sonlandırdı.