MEHMET TIRPAN

Cumhuriyet Halk Partili heyet Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül’ü ziyaret etti. Ziyarete CHP İl Başkan Yardımcısı Murat Sulakçı, Merkez İlçe Başkanı Canan Bulut, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yasemin Yılmaz ve Sayman Yunis Pek katıldı.

Ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Canan Bulut, yaşanan ekonomik kriz dolayısıyla esnafların zor durumda olduklarını bildiklerini, esnafların desteklenmesi konusunda partilerinin büyük çaba gösterdiğini söyledi.

Yaklaşan seçimler üzerine kent genelinde yaptıkları çalışmaları hakkında da bilgiler veren Merkez İlçe Başkanı Canan Bulut, “Seçim çalışmalarına başladık. Esnaf ve Oda ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Hangi esnafımızın kapısını açsak esnaflar yaşanan ekonomik krizden muzdarip. Sürekli esnaflar girdi maliyetleri ve işlerinin az olduğundan yakınıyorlar. Üyelerinizi korumak adına sizlerde oda olarak zaman zaman yaşanan sıkıntıları dile getiriyorsunuz. Açık yüreklilikle üyelerinizin hakkını arıyorsunuz sizlere bu konuda teşekkür ederiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak daima esnaf ve sanatkarımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül ise, CHP’li heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi ve tüm partilere eşit mesafede olduklarının altını çizdi.