Spor Toto Süper Lig'de son 5 sezon içerisinde yapılan transferlerde gelir ve gider tabloları göz önünde bulundurulduğunda en fazla kar elde eden ekip Bursaspor oldu. bu süreçte transferlerden 37 milyon 208 bin euro'yu kasasına koyan yeşil beyazlı kulüp, kadrosuna dahil ettiği oyunculara ise toplamda 19 milyon 105 bin euro ödedi. Böylelikle Bursaspor, gelir gider dengesinde sağladığı 18 milyon 103 bin euroluk artı rakamla ligde bu alanda zirvede yer aldı.

Söz konusu süreçte transferlerden en fazla gelir elde eden kulüp ise Beşiktaş oldu. Siyah beyazlı kulüp, 82 milyon 445 bin euroluk transfer geliriyle başı çekmesine karşın 70 milyon 200 bin euroluk harcama yaptı ve gelir gider dengesinde 12 milyon 245 bin euroluk kar sağladı.

Beşiktaş,  Eskişehirspor'un ardından üçüncü sırada yer alırken, Eskişehir ise transferden elde ettiği 15 milyon 350 bin euroluk kar ile Bursaspor'u takip etti. 4'üncü sıradaki Altınordu ise hiçbir bonservis bedeli ödemezken, sattığı oyunculardan 8 milyon 900 bin euroluk kazanç elde etti.