YÜKSEL MENEKŞE

Sivas Elektrikçiler Odası Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Sadi Aytak güven tazeledi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Sadi Aytak salonda duygulu anlar yaşattı. Gözyaşları ile üyelerden helallik isteyen Aytak, ‘’Ben her genel kurulda sizlerin karşısına çıkınca helallik diliyorum. Birbirimize hakkımız geçiyor, ölüm var. Bir dakika sonra ne olacağımız belli değil. Bizlere haklarınızı helal edin. Bizim sizde bir hakkımız olmadığına inanıyorum ama var ise helal olsun’’ dedi.

Genel kurul ve yapılacak çalışmalardan söz eden Aytak, ‘’Genel kurulumuzun esnaf ve sanatkârımıza, Sivas’a ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini diliyorum. 16’ıncı yılımız, üyelerimizle birlik ve beraberliğimiz, aktivitelerimiz, bütünlüğümüz, tek aday olarak tekrar bu görevi bize arkadaşlarımız tevdi ettiler. Hem üyelerimiz, hem Sivas ve hem de Türkiye genelinde yaptığımız bir takım çalışmalar var. Dolayısıyla yorulmuyoruz yola devem diyoruz.

Bu günden sonra, Allah’tan dileğimiz, aldığımız kararları ve uygulamaya geçireceğimiz her adımı isabetli etmesi. İsabetli kararlar alarak Sivas’ımızda kendi üyelerimizin hak ve menfaatlerini koruma, problemlerini çözme ve Sivas’a, Türkiye’ye katkı sunmak adına Cenabı Allah bizlere kolaylık nasip etsin’’ dedi.