MEHMET TIRPAN

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, Yasakların kalkması ile birlikte uzun bir aradan sonra güzel bir bayram yaşanacağını söyledi.

Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlayan Başkan Eken, “Kurban Bayramını inşallah hep birlikte dolu dolu geçireceğiz. Özlediğimiz güzel günlere yavaş yavaş kavuşuyoruz. Bu güzel günlerin süreklilik arz etmesi için lütfen bayram süresince maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim” dedi.

Kurban Bayramına umutlu bir şekilde ulaşıldığını ifade eden Başkan Eken, “Yasakların kalması ve piyasanın hareketlenmesi ile adeta çifte bayram yaşadık. İnşallah Kovid-19 salgını ve ekonomi de yaşanan olumsuz etkiyi inşallah geride bırakacağız. Bu zor zamanları da birlik ve beraberlik içerisinde geride bırakacağımıza inanıyoruz. Yasakların kaldırıldığı bu günlerde aşı olma konusunda duyarlılık gösterelim ve rehavete kapılmadan tüm tedbirlerimizi sürdürelim. Tedbir, sosyal mesafe ve maske hayatımızda bir süre daha etkin şekilde olmalıdır. Aksi halde yeni bir kapanma süreciyle karşı karşıya kalabileceğimizi unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle, Sivas iş dünyası ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.