MEHMET TIRPAN

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, 2022 yılının Ocak ayında Başkanlar Kurulunun bir araya geleceğini ve tüm başkanların ortak kararı ile Sivas’ın gelişmesine yönelik ortak kararlar alacaklarını söyledi.

Katıldığı bir programda Başkanlar Kurulunda değişikliğe gidileceğinin altını çizen Başkan Eken, “Başkanlar kurulunda Başkan sıfatı olmayan arkadaşlarımızla yollarımızı ayıracağız. Başkanlar Kurulumuzda belli bir kesimi temsil edecek kişiler olacak. Sendika Başkanlarımız olacak. MÜSİAD ve ASKON gibi kuruluşların Başkanları Kurulumuzda yer alacak. Bugüne kadar çalıştığımız ancak yollarını ayırmamız gerektiğimiz arkadaşlarımıza da teşekkür ederek Başkanlar Kurulunda yollarımızı ayıracağız. Ocak ayında yapacağımız toplantıda Başkanlarımızla birlikte ortak kararlar alarak imzalayacağız” dedi.

Başkanlar kurulunun tek amacının şehrin ortak sorunlarını hep birlikte çözmek yönünde olduğunun  altını çizen Başkan Eken, “Son 2 yıldır salgın dolayısıyla Başkanlar Kurulu toplantılarımızı tam anlamıyla etkin gerçekleştiremedik. Genellikle toplantılarımızı sanal ortamda gerçekleştirdik. Salgının da etkisini yitirmeye başlaması ile birlikte artık yüz yüze toplantılar yapacağız. Başkanlar kurulumuzda değişikliklerde yapacağız. Hep birlikte Sivas’ın daha da gelişmesi noktasında neler yapabiliriz bu konuda kafa yoracağız. Sivas’ın her alanda büyümesi adına Başkanlarımızla birlikte mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.